Selectează o Pagină

Putem spune că la ZAIG aproape fiecare zi este destinată consumului de vin într-un fel sau altul, însă ziua de azi o privim ca încă un motiv pentru a ne bucura de micile luxuri ale vieții noastre.

De asemenea, poate fi o ocazie bună și pentru tine. Gândindu-ne la faptul că poate ești la sfârșitul unei săptămâni lungi, ar fi ignorant să treci peste această zi fără să bei cel puțin un pahar de vin și să te relaxezi.

”Ziua consumului de vin”, după cum spune și numele său, are ca scop răspândirea dragostei față de această băutură și te încurajează să îmbrățișezi toate beneficiile pe care ți le poate oferi consumul regulat (și moderat) al acestuia.

Aici putem include atât beneficiile sociale, cât și cele asupra sănătății tale. Un pahar de vin (sau o sticlă uneori) îți poate fi alături ca un antidot în momentele stresante, dar și să-ți îmbogățească experiența culinară.

De asemenea, în cazul în care nu știai, îți șoptim că vinul poate aduce numeroase beneficii chiar și minții tale. Strugurii, regiunile viticole și fabricarea vinului au niște povești atât de complexe și fascinante, încât putem spune că este un hobby perfect care să-ți mențină mintea ageră și curiozitatea constantă. 😊

Am putea să-ți povestim ore întregi despre vin, cu cea mai mare plăcere. Însă, deocamdată îți lăsăm câteva recomandări în cazul în care nu ți-ai făcut încă planurile pe acest weekend:

  1. Participă la o degustare de vinuri locale
  2. Oferă o sticlă de vin unui prieten sau unei rude
  3. Vizitează o podgorie
  4. Încearcă un vin nou
  5. Adunați-vă cu prietenii și deschide-ți o sticlă de vin preferată
  6. Bea un pahar de vin într-un loc unde nu ești obișnuit: de la cada din baia ta până la un apus de soare pe un munte, ai la dispoziție zeci de modalități pentru relaxare

… și nu în ultimul rând, nu uita să împărtășești aceste momente cu oamenii care contează cel mai mult. ❤️

Pin It on Pinterest

Share This